iphone 4 s

haha.. Mikael försöker övertala mig att skaffa en iphone, hans abonnemang har gått ut så han har fått nå erbjudande..

Spara vs slösa
(Jag vs Mikael)

- ja, men beställ! det är inget att vänta på..
- ja men, jag har ju en ny telefon, det är väll onödigt?
- jaaa meeeen... den kan ju jag ha..jag betalar den jag, du vet att då kommer du ha en värre telefon än min mamma..

to be continued... xD

föresten jag har varit och tränat push ikväll med la på lite mer vikter, får se om det märks imorgon.. men jag vill att det ska kännas som första gången när det bara skakade i alla muskler när man var klart.. blir aldrig så nu.. jäklarns vad stark jag måste ha blivit :D

nej nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng (som oscar hjälpte mig bädda imorse)

skärmsläckare

haha.. skadad! xD var tvungen att dra hem en skitsnygg skärmsläckare.. den passar mitt vardagsrum som handen i handsken ;)



Man måste tänka på dom småa detaljerna xD

sovrummet!

fick en liten ide nu när jag håller på och grejar i sovrummet. Mikael har lovat att när vi är klar HELT med oscars rum ska vi bära ut sängen och allt annat och göra om/Klart sovrummet helt måla tak, slänga upp gips och ny tapetesera och för en gångs skull få upp alla lister.. så man gör klart det på en gång helt så man få flytta in allt igen:)

håller på att kolla upp fondvägg ,vill ha vitt så man kan ha vilka färger man vill, utan att behöva bry sig om att det ska matcha tapeten.. då kom jag på att, skulle det inte vara lite häftigt att ha samma tapet som i vardagsrummet fast i vit? bara en ide tror knappast att jag skulle göra det, men endå ? lite läckert skulle det vara xD






( Midbec, imagine)

morgon

skriva med oscar i knät..får se hur det går xD

vi har haft fullt upp på morgonen med att höja sängen, av med sängkläder, madrasser och allt höja sängen och sen på med allt igen.. inte det lättaste när oscar vill vara med och skruva och klättra :)har en 160 säng och låg är den så alla överkast för dubbelsäng hänger långt ner på golvet, men nu ska det nog bli bättre :)

får se om svärmor ville att vi skulle följa med på ikea idag, då kanske jag kan byta in min malmbyrå som hon ville köpa mot ett nytt överkast ;)
men ska väll åka ner till dom nu iaf och kolla om jag hittar några köksskåp som jag kan sätta in i oscars rum så jag bara behöver köpa nya luckor :)

nej nu vart det så mkt skrik så bäst jag roar O lite :)

Bergegårn..

ja, sminkat klart mig och tagit på mig kläder och sitter och snuttar på en redbulljäger och en cider.. mums! Mikael har som vanligt köpt upp halva systemet.. pratade nyss med oscar, han hade fullt upp hos farfar hade inte ens tid och prata med lilla mamma :)

haha mikael och jag satt och pratade nyss :

jag- du, de är väll dax att vi skaffar ett syskon till oscar?
Mikael- jaaa, det tycker jag!!
jag - NEJ! NEJ! NEJ! ÄR DU INTE KLOK?!?
Mikael- DET VAR DU SOM SA DET! DET VAR DU SOM SA DET!
jag -ja, men jag skulle ju bara se vad du sa..

föresten köpte jag  en ny blus kvällen till ära. och vad gör jag ? jo smetar in mig med massor med deo innan jag drar på mig den, så nu ser det ut som jag har gigantiska svettfläckar under armen.. haha


( Oscar när vi hade målarkväll igår )








tavla

fredagsmys och idol fast  sittter och pillar på och provade att göra en tavla med lite wordfue stil, kom på det idag när oscar och jag drog ut hans bord om pallar till vardagsrummet och målade :) så nu har jag gjort klar den, tänkte hänga den nånstans i vardagsrummet :) tyckte det var fint med mig och mikael och oscar som går igenom oss båda :)

bye!

Blev så dåligt när man laddade upp här man ser inte små siffrorna :)

Im soo happy

"I'm so happy, I'm so glad that I got you. I like to thank you and thank you means merci. Merciiii my little way of saying things, merci for being yoooouu ... den har jag gått och sjungt enda sen jag kom på jobbet haha..

kan inte rå för det är så GLAD GLAD! GLAD! känns som kanske man börjar få lite medvind äntligen..
vart inte ens förbannad att swedbank hade tekniska fel nu när jag skulle betala räkningar.. jag blir inte ens lite förbannad när det blir stor, fet text nu när jag ska skriva och det går inte att ändra.. xD

okey nu vart jag faktiskt förbannad! går ut och ska lasta ut däckerna.. här har man köpt ett par däck för 4000 spänn såkallade hakkapelitta 4 och får hem ett par citerar " rysktillverkade lågprisdäck"
när det står på hemsidan " finsktillverkat däck men mkt hög kvalitet " inte acceptabelt! fan att dom inte har öppet nu skulle jag skälla ut dom regält! idioter! nej nu ska jag ha mina michelin x-ice som jag ville ha från början, den här skiten får dom ta tillbaka !!





förlåt!

Hållde på att skita på mig nyss när jag åkte hem från jobbet. var mörkt och otäckt ute. satte mig i bilen och kollar som vanligt bak för att se så det inte sitter ett stort monster( eller en äckel gubbe) i baksätet.. lite halvrädd skyndar jag mig att starta bilen, då kommer chock nr.1 Mikael har glömt att stänga av vidrutetorkarna som börjar gå jättefort så det gnekar uta fan mot den torra rutan..  ska jag skynda mig att åka hem men det är bara det att backen på mikaels bil sitter inte där den sitter på min bil, varav chock nr.2

Ni i det grå huset vid parkeringen, jag är väldigt ledsen om jag eventuellt råkat skadat ett par grenar på eran häck.. bara så ni vet :)


fast i spisen

undrade varför oscar gnällde så mkt när han var i köket.. aaha xD


aj!

jag ligger i sängen och tittar på top model och mikael tittar på hockey i vardagsrummet. funderar på om det kan vara nått riktigt fel på mig? typ gallan eller blindtarmen eller nått? jag brukar aldrig vara dålig! ont typ mitt i magen och strålar ut i ryggen så det känns som jag har ont i ryggen med.. nån som känner igen det ? måste nog skicka efter dr. storasyster så hon får ställa en diagnos ;)

hämtade ut mina nya vinterdäck på Q8 ikväll.. vart hakkapilitta 4 tro jag dom hette. jag tänker inte köra min skatt( Oscar, inte bilen)  med dåliga däck ;)
sprang in en sväng på säcken med hade ju sett ett bobby car släp sist.. och som tur var det kvar ! ocki vart överlycklig :D  också ett jättefint abesko galonset (byxa & jacka)  med en rallybil på ryggen för 40 kr.. vilket fynd!! jo just ett par addidas gympadojor med som jag kan träna i :) ÄLSKA LOPPIS! xD

Och en av mina flickor har flyttat idag med, den på bilden jag la in förut och ska skicka bilder till en annan som ringde på den andra flickan.. folk verkar vara galna i sköldpaddsfärgade katter.. tur för mig :D och nu bli det inge mer.. aldrig mer! hm det har jag nog sagt förut ;)

haha mikael tyckte jag skulle ringa ikea och fråga om dom ville köpa en annonsplats på min blogg eftersom jag är ett sånt ikea-freak;) undra om dom skulle vara intresserade ? xD








Kissungar!

har fått mkt gjort på den här lilla stunden, satt ut annons på mina små kissungar, mejlat in bilder på ockes trasiga bilstol. nu ska jag tvätta och städa ett litet tag..

och det bästa av allt är att idag är jag mitt vanliga glada jag igen!:D Yiipii!

Undra vad man ska hitta på i helgen är barnledig på lördagkväll? ska väll kanske ta nån öl ;) guud vad det var länge sedan..kan inte ens komma på senast!  har bara kretsat runt hus, tapetsering, garage, tvättstuga och sånt den senaste tiden.



(kattungarn, eller en iaf )








i-lands problem



Vet inte vad jag ska säga om denna dag, men det enda som har varit positivt är att jag har jobbat och att jag tvingade mig själv att gå på pushen. annars har det varit en totalt onödig dag.. haar varit som ett känslomässigt vrak hela dagen..

eftersom jag har varit lite sjuk(yr och haft ont i magen)  tillät jag mig att tycka lite synd om mig själv vilket snabbt eskalerade till att tycka MKT synd om mig själv.. och inte blev det bättre att jag fastnade på oprah winfrey där det handlade om en liten sexårig pojke som hans föräldrar hade inlåst i en bur i en garderob i flera månader..eller av att jag hörde en mamma på radion vars barn dött i plötslig spädbarndöd...

eller jag tyckte inte synd om mig själv längre iaf,vad är mina små problem om man tänker efter?

Nej, nya friska glada tag imorgon!





( lägger in en bild på världens finaste goaste unge )

söndagsgodis!

skickade iväg Oscar och Mikael en sväng så jag fick vila upp mig en stund :) dom skulle köpa godis.. jag är så sötsugen så jag dör!!

undra hur det går?  jag har skickat iväg Mikael en gång förut att köpa godis. han kom hem och jag sprang och öppnade påsen och det var tre olika sorter! dessutom var det TRE SORTER SOM JAG HATAR ! jag blev så fruktansvärt arg eller mest var jag nog besviken.. 4 jävla år och han vet inte vad jag gillar för godis.. grrr.. men nu ska han få en chans till, kan kan väll inte vara så dum så han gör samma misstag igen? eller? ;)




tapetsering

åh ingen bra dag idag, saknar helt energi. kroppen känns slutkörd blir yr och orkeslös.. för lite sömn gissar jag på. oscar var ju uppe och skrek hela fredagsnatten, han blev nog dålig av vaccinet.

iaf slängde jag upp renoveringstapet igår,och fy sjutton säger jag bara, det önskar jag inte ens min värsta fiende.. är glasfiber i skiten kliades över hela mig hela kvällen.. och vet inte om det var värt 359 kr för en liten vägg (10 kvh) blev inte nån jätte skillnad precis:)

och idag har vi tapetsera den väggen får väll se hur det blir när det torkat riktigt. ska ju upp hyllor och tavlor och grejer sen så blir nog bra.

nej nu ska vi äta pizza, mikael är nere och hämtar. hoppas dom går att äta den här gången!

hemma igen!

javisst blev lite grejer ändå, kirrat lite grejer till oscars rum, renoveringspapp och tapet. blev lite gröna leksaksbackar och nya ramar till oskiiposkiis tavlor med och en jätte ormbunke på fyndet ;)

så imorgon ska O vara hos farmor så ska mikael och jag tapetsera.. äntligen !!




slänger in en bild på godistavlorna (dålig bild)

Mot staden!

ska åka och hämta upp pappa på jobbet och åka till sundsvall..jag har ingen större lust med det för en gångs skull! min plånboken känns för tunn men vem vet man kanske hittar nått riktigt fynd ;)nej, men mikael fick ju presentkort på clas ohlson och byggmax när han fyllde år så han ville dit :)

jobbigt bara att jag måste väcka oscar brukar bli så mkt gnäll då. nyss lagt han han skulle ju ha pannkaka till lunch, eller mest grädde och sylt om jag ska vara ärlig ;)

nej nu ska jag göra en snabb sminkning packa ihop och sticka

Bye!

saknar!

nova
189 dagar har gått men saknar dig mer än någonsin!



nya vinterkläder åt oscar !

ja, han kan ju inte gå naken stackarn!

låg härom kvällen med datorn i sängen och försökte få hjälp av mikael.. utan större framgång, så jag bestämde att han ska ha det här :

(overall, kappahl)

 

ville ha en didriksson men efter har läst test att den inte är prisvärd

så blir det nog en kaxs som kom på andra plats på testet!

 

men blir nog didriksson mössa och vantar, provade och dom satt så jäkla bra!

(Mössa, didriksson)









(vantar, didriksson)

och på fötterna blir det ett par snygga kuoma skor som mamma hittade på loppis för 30kr! hon som har lärt mig att fynda ;)



(skor,kuoma)


Får väll lita på storasyster (som har jobbat på dagis) när hon säger att dom barn som hade kuoma skor alltid var torr och varm om fötterna;)




Oscars rum!

idag ska jag rensa ut helt och hållet så jag kan börja med väggarna, måste bara ta mig in till stan och köpa renoveringspapp? så jag får släta väggar innan tapeten, jag är så petnoga ;) orkar inte sätta upp gips är så krångligt vid fönster och dörrar :)

och kl 3 ska jag in och vaccinera oscar, vill inte! tycker inte om att jag måste sitta och hålla fast han när dom sticker..men det går bra brukar vara bara 2 sek skrik sen är det bra igen :)

Imorse hade mikael tagit med sig min bilnyckel till jobbet så han fick åka hem med den igen. ocke hade ju kunnat vara hemma från dagis idag om det inte varit för bvc, och självklart  tyckte lilla O att han skulle bada i skottkärran medans vi väntade på pappa så blev att byta kläder innan vi for :)

måste hitta kamerasladden så jag kan lägga in lite bilder med :)

sovdax

3 gången idag, fan jag uppdaterar ju nästan oftare än kissie!

iaf Idag när jag var ute och körde min vanliga tur idag (typ 5 varv runt gnarp med musiken på så högt att det nästan gör ont i öronen) insåg jag att halva gnarps befolkning borde nog inte ha ett körkort.. sen insåg jag att det borde nog inte jag heller.. inte för att jag kör vårdslöst på något vis utan för att det är andra gången på en vecka som jag kommer på att  jag sitter och kör typ 80 km/h med 2ans växel i, stackars skoda! har så hög musik så jag hör inte att bilen varvar ihjäl sig och är för inne i musiken att jag glömmer att växla ;)

nej nu ska jag lägga mig i sängen, ocke sover sen länge! 

Godnatt

cravings

blev inte många måsten gjort idag, fastnade på att sitta och fönster-nät-shoppa istället!

det här är mina senaste cravings till hemmet:

1) En stor Mysig soffa, där man kan ligga hela vintern






(sit down, mio)


2) en stor goosig matta till vardagsrummet. har lessnat på min lila nu ;)

 

(gåser,Ikea)

 

3) 6 nya vita kattvänliga 8:an stolar så jag kan variera mig lite :)

 

 

 

(Milton, mio)

 

3) en stor fin transparent lampa ovanför vardagsrumsbordet, fyndade ju en nästan liknade från mio för 10kr i sommras, men det är ju ändå nått spec med en kartell!

 

(FL/Y, kartell)


Här är min Laampa, en 1350 krs lampa för 10 kr thank good jag skickade calle och köpa den;)




(Pikant, mio)



nu ska jag sluta sitta här och dreggla och fundera ut vad jag ska hitta på för mat

bye bye!

tisdag

NU vet jag varför jag slutade blogga förra gången, hade skrivit ett långt jäkla inlägg och vopps försvann det!

provar igen då

har varit på dagis och lämnat oscar sen hem sett på våra bästa år, min lugna stund innan jag måste börja med alla måsten.

försökte göra ett blogginlägg på telefonen igår kväll men de gick inte, varför finns det inte en app för android telefoner? dumt

iaf var gårdagen en sån där dag som går skit fort. lämnade oscar hos farmor sen for jag på en arbetsintervju eller vad man ska kalla det, har inte så stora förväntningar på att dom ska höra av sig..
efteråt gick jag in på pierre och co skulle köpa vantar till oscar men kom ut med en kofta istället. den ser ut som en amerikansk flagga, kul med lite färg istället för det vanliga svarta och gråa. fanns så mkt jag ville ha där.. blir nog en resa dit igen snart, hittade en annan kofta och en mössa med päls på toppen villha,villha vill ha!!

sen på kvällen för jag och tränade push och zumba. pushen är så kul! eller kul och kul men man känner verkligen att det tar. zumban går jag mest på bara för att få röra mig lite. men nästa gång ska jag lasta på lite mer vikt. är så konstigt bara att högern är mkt svagare, sackar efter varje gång jag lyfter stången.. jag är ju högerhänt så borde ju vara starkare på den ?  

rut m.fl.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0